Atla
Tüm Basın Bültenleri

Motosiklet ve bisiklet tutkunları bu yıl 14. kez düzenlenen Motobike Istanbul fuarında buluştu

30 Nis 2023

Türkiye ve çevre ülkeleri kapsayan bölgenin en büyük uluslararası motosiklet, bisiklet ve aksesuarları fuarı Motobike Istanbul, 27-30 Nisan 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlendi.

Fuarı 4 gün boyunca toplam 126.094 kişi ziyaret ederken, 120 katılımcı firmanın temsil ettiği 300’ün üzerinde marka, en yeni ürün ve modellerini sergileme şansı buldu. Geçtiğimiz yıl düzenlenen fuara göre ziyaretçi sayısında %30 oranında bir artış kaydedildi.

Motosiklet ve bisiklet modellerinden aksesuar ve ekipmanlara kadar geniş bir yelpazede onbinlerce ürünün sergilendiği fuar, aynı zamanda açılış gününden kapanışına kadar motosiklet şovları, söyleşiler, sunumlar, atölye ve eğitim programları ile Türkiye’nin ve dünyanın farklı noktalarından fuara gelen misafirlerine dopdolu bir deneyim yaşattı. Türkiye pazarına giriş yapmayı ve iş hacmini büyütmek isteyen üretici firmalardan oluşan Çin Pavilyonu, hem ziyaretçiler hem de diğer katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Fuarın Ana Sponsoru Motul, Platin Sponsor Garanti BBVA, Sigorta Sponsoru Quick Sigorta, İçecek Sponsoru Monster Energy ve Radyo Sponsoru Power App, fuar alanındaki stantlarında ziyaretçilerle bir araya gelerek ürün ve hizmetlerini tüm detaylarıyla tanıtma imkânı buldular, sürpriz etkinlik ve çekilişlerle ziyaretçilere renkli anlar yaşattılar.

Motobike Istanbul 2023 fuarını 27-30 Nisan tarihleri arasında ziyaret etme fırsatı bulamayan veya fuarda inceledikleri ürünler hakkında daha fazla bilgi almak isteyen motosiklet ve bisiklet tutkunları, salon planları ve katılımcı firma iletişim bilgilerine Motobike Istanbul resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilecekler. Fuar ziyaretçileri için özel olarak hazırlanan ücretsiz “Motobike Magazine” e-dergisi de, Motobike Istanbul resmi internet sitesi üzerinden erişime açık olacak.

 

Destekleyenler

MOTED – Motosiklet Endüstrisi Derneği

MOTODER – Motosiklet Sanayicileri Derneği

 

Motobike Istanbul, T.C. Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB’in destekleri ile gerçekleştirilmektedir.

Bu fuar 5174 sayılı kanun gereğince TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) denetiminde düzenlenmektedir.

 

Messe Frankfurt hakkında

Messe Frankfurt Group, kendi sergi alanlarına sahip dünyanın önde gelen ticaret fuarı, kongre ve etkinlik organizatörlerinden biridir. Frankfurt am Main'deki genel merkezinde ve 28 yan kuruluşunda yaklaşık 2.200* kişilik bir iş gücü ile dünya çapında etkinlikler düzenlemektedir. 2022 mali yılındaki grup satışları yaklaşık 450 milyon Euro'ydu*. Fuarlar & Etkinlikler, Lokasyonlar ve Hizmetler iş alanlarımız çerçevesinde müşterilerimizin ticari çıkarlarına verimli bir şekilde hizmet ediyoruz. Messe Frankfurt'un en güçlü yönlerinden biri, dünyanın tüm bölgelerinde yaklaşık 180 ülkeyi kapsayan güçlü ve birbirine sıkı sıkıya bağlı küresel satış ağıdır. Kapsamlı hizmet yelpazemiz - hem yerinde hem de çevrimiçi - dünya çapındaki müşterilerin etkinliklerini planlarken, organize ederken ve yürütürken sürekli olarak yüksek kalite ve esnekliğin keyfini çıkarmasını sağlar. Yeni iş modelleri geliştirmek için dijital uzmanlığımızı kullanıyoruz. Geniş hizmet yelpazesi, sergi alanlarının kiralanması, fuar inşaatı ve pazarlaması, personel ve yemek hizmetlerini içermektedir.

Sürdürülebilirlik, kurumsal stratejimizin temel direklerinden biridir. Burada ekolojik ve ekonomik çıkarlar, sosyal sorumluluk ve çeşitlilik arasında sağlıklı bir denge kuruyoruz.

Daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret edin: www.messefrankfurt.com/sustainability

Merkezi Frankfurt am Main'de bulunan şirketin mülkiyeti Frankfurt Belediyesi'ne (yüzde 60) ve Hessen Eyaleti'ne (yüzde 40) aittir.

Daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret edin: www.messefrankfurt.com

* 2022 için ön rakamlar

Bu basın bültenini cihazınıza indirebilirsiniz: