Atla
Tüm Basın Bültenleri

Motobike Istanbul 2022 sona erdi!

25 Nis 2022

İki teker tutkunlarının uzun süredir heyecanla beklediği Motobike Istanbul 2022, 21-24 Nisan tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlendi. 31 ülkeden 290 katılımcı markanın, 10.000 metrekareden büyük bir alanda yer aldığı fuarı toplam 91.672 kişi ziyaret etti.

Açılışının daha ilk dakikalarından kapanış saatine kadar her yaştan motosiklet ve bisiklet severler için dopdolu bir içerik sunan Motobike Istanbul, festival havasında geçen 4 gün boyunca motosiklet şovları, yarışmalar, oyunlar, söyleşiler ve atölyelere ev sahipliği yaptı.

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sn. Adil Karaismailoğlu’nun açılış töreninde “Motorcu Dostu Bariyer” uygulaması ve Avrasya Tüneli’nin motosiklet kullanımına açılması yönündeki açıklamaları, motosiklet dünyasında sevinçle karşılandı. Bir motosiklet kullanıcısı olan İstanbul Valisi Sn. Ali Yerlikaya da, önceki yıllarda olduğu gibi fuarı ziyaret etti ve sergilenen modelleri yakından inceledi. Milletvekili ve eski Dünya Superbike Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, eski bakan Kürşad Tüzmen, oyuncu Yosi Mizrahi, basketbolcu Cedi Osman, şarkıcı Reynmen gibi birçok ünlü isim de fuarın ziyaretçileri arasında yer aldı.

Motobike Istanbul 2022 Ana Sponsoru Motul, Platin Sponsor Garanti BBVA, Sigorta Sponsoru Quick Sigorta, Kurye Sponsoru Vigo, İçecek Sponsoru Monster Energy ve Radyo Sponsoru Metro FM, fuarın başarısında önemli birer rol üstlenirken, fuar alanındaki stantlarında ziyaretçilerle bir araya gelerek ürün ve hizmetlerini tüm detaylarıyla tanıtma imkânı buldular.

Fuarı ziyaret etme fırsatı bulamayan veya fuarda inceledikleri ürünler hakkında daha fazla bilgi almak isteyen motosiklet ve bisiklet tutkunları, salon planları ve katılımcı firma iletişim bilgilerine Motobike Istanbul resmi internet sitesi üzerindeki dijital fuar kataloğundan ulaşabilecekler. Fuar ziyaretçileri için özel olarak hazırlanan ücretsiz “Motobike Magazine” e-dergisi de, Motobike Istanbul resmi internet sitesi üzerinden erişime açık olacak.

Destekleyenler

MOTED – Motosiklet Endüstrisi Derneği

MOTODER – Motosiklet Sanayicileri Derneği

Motobike Istanbul, T.C. Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB’in destekleri ile gerçekleştirilmektedir.

Messe Frankfurt hakkında

Messe Frankfurt, dünya çapında 2,600* çalışanı ve yıllık 733* milyon Euro‘luk cirosu ile dünyanın lider fuar organizatörü firmalarından biridir. Messe Frankfurt’un 175’den fazla ülkeye hizmet veren 30 iştiraki bulunmaktadır. Günümüzde Messe Frankfurt tarafından dünyanın 40’dan fazla şehrinde fuarlar organize edilmektedir. Messe Frankfurt, yüzde 60 hissesi Frankfurt belediyesine, yüzde 40 hissesi ise Hessen eyaletine ait olan bir kamu firmasıdır.

Daha fazla bilgi için lütfen www.messefrankfurt.com adresini ziyaret ediniz.

* 2019 rakamları

Bu basın bültenini cihazınıza indirebilirsiniz: